+46 (0)10 641 10 10

info@aopa.se

AOPA Sweden
Förmåner

BLI MEDLEM

Som medlem i AOPA Sweden ingår du i världens största organisation för piloter och flygplansägare.

Det är AOPAs medlemmar som ger kraft och styrk att påverka makthavare och beslutsfattare för allmänflygets bästa och att trygga frihet och rätten att flyga. AOPA Sweden erbjuder olika medlemskap för personer, organisationer och föreningar.

Dessutom erbjuds du som medlem rabatter och förmåner som tar din flygning till nya effektiva säkra och trygga höjder.

Medlemsförmåner

AOPA Sweden söker ständigt nya atraktiva medlemsrabatter och förmåner att erbjuda. Dessa vänder sig till dig som som pilot, person, eller som till exempel företagare. Det mesta är flygrelaterat men det kan också bidra positivt inom andra områden. Några är permanenta erbjudanden, andra kommer och går. Men ambitionen är att presentera det som är aktuellt för våra medlemmar nedan.
Om du som medlem är verksam inom något som du tror är värdefullt och är villig att erbjuda övriga medlemmar så kontakta oss för att diskutera ett upplägg.

Medlemsutskick

AOPA Sweden kommunicerar i allt väsentligt via e-post för att informera medlemmar om händelser och beslut som anses påverka våra medlemmar. Men information om till exempel flyinn’s eller speciella erbjudanden med mera hör också hemma i dessa e-postutskick. Vanligtvis kommer det fyra utskick per år, om inget extraordinärt händer som kräver skyndsam kommunikation. Parallellt med dessa utskick informerar AOPA Sweden även via Linkedin, facebook och Instagram. Men för närvarande har vi ingen rådighet över AOPAs facebook-sida, men meddelar så fort det är löst…

Medlemmar är även själva välkomna att bidra med material som är av intresse för övriga medlemmar.

Prenumerera på amerikanska tidskriften AOPA PILOT

För dig som väljer tillägget AOPA PILOT prenumeration i ditt medlemskap skickas den amerikanska tidningen AOPA PILOT till dig månadsvis. AOPA PILOT skriver om nyheter, flygsäkerhetsfrågor, nya tekniska lösningar och mycket mer därtill.

Köp AOPA Sweden AIR CREW Badge

95 kronor (+porto)

Som medlem erbjuds möjligheten att köpa en unik AOPA Sweden Air Crew Badge. Den kan till exempel underlätta till smidigare utpassering till eget flygplan på flygplatser. Uppvisande kan även uppmuntra till rabatter på hotel, hyrbil och i butiker som erbjuder air crew-rabatter på vissa flygplatser med mera.

Jeppesen erbjuder AOPA Sweden-medlemmar 15% rabatt

Jeppesen erbjuder 15 % rabatt på produkter inom elektroniska kartor, papperskartor, iPad appar och utbildningsmaterial enligt FAA- och EASA-regler.

>> inom kort <<

SafeSky PRO erbjuder AOPA Sweden-medlemmar 20% rabatt

SafeSky erbjuder 20% rabatt på SafeSky AOPA PRO traffic awareness and avoidence system App som integreras med de flesta navigations-Apparna på marknaden. Kan också användas stand alone på mobil eller tablet.

SIXT fordonshyra

AOPA medlemmar erbjuds SIXT fordonshyra till fasta priser och unika förmåner.

Rabatt på pressbevakning och informationsspridningsverktyg

NewsMachine erbjuder AOPA Swedens medlemar 20% rabatt på NewsMachine basic abonnemang. Missa aldrig vad som skrivs om ert företag, och nå ut till relevanta journalister med er information och era pressreleaser. Kontakta NewsMachine och uppge AOPA medlemsnummer.

AOPA Swedens medlemmar erbjuds juridisk rådgivning

Advokat Fredrik Brandel, vice ordförande AOPA Sweden, PPL-certifikat och examen inom internationell lufträtt erbjuder kostnadsfri rådgivning på telefon och/eller ett första besök till rabatterad kostnad. 
Mobil +46 707 75 15 20

AOPA Swedens medlemmar erbjuds avtalsmallar

Som medlem har du tillgång till ett antal avtalsmallar för köp, samägande, hyra av flygplan, hyra av hangar och CAMO. Mallarna är skrivna med en jämn avvägning mellan respektive part, med hänsyn till varje parts intressen.