Förmåner i ditt medlemskap

Tidningen Flyghorisont

Tidningen utkommer med 4 nummer varje år. Du kan läsa om vad som händer och vad som är på gång inom svenska AOPA och vår kamp för rimligare tillämpningar av regler och flygsäkerhetsfrågor.

Läs FH här

Tidningen AOPA Pilot

För dej som har tillägget i din prenumeration tillkommer den amerikanska tidningen AOPA Pilot som skriver om nyheter, flygsäkerhetsfrågor och nya tekniska lösningar.

Avtalsmallar

Som medlem har du tillgång till ett antal avtalsmallar för köp, samägande, hyra av flygplan, hyra av hangar och CAMO. Mallarna är skrivna med en jämn avvägning mellan respektive part, med hänsyn till varje parts intressen.

Juridisk rådgivning

Advokat Fredrik Brandel, innehavare av PPL och med examen inom internationell lufträtt ger kostnadsfri rådgivning på telefon och ett förstabesök till rabatterad kostnad. 

0707-751520

Flygrådgivning

Om du har råkat ut för en händelse eller det har uppstått en situation du inte vet hur du ska hantera erbjuder vi medlemmar rådgivning inom flygets alla områden. 

Rabatt Jeppesen

Jeppesen erbjuder 15 % rabatt på produkter inom elektroniska kartor, papperskartor, iPad appar och utbildningsmaterial enligt FAA-
och EASA-regler.

Sponsorhuset

Genom att göra dina inköp på nätet via Sponsorhuset stödjer du vårt arbete genom att AOPA får bonus på dina inköp.

Rabatt AVIS bilhyrning

Som förmånskund har du rabatt på bilhyra, fria mil och självriskreducering. 

Mer på gång...

Snart kommer det finnas fler användbara förmåner som du kan ta del av.